Manteniment i Neteja Integral d’Edificis i Instal·lacions

Considerem que la neteja i el tractament de les superfícies, juntament amb el manteniment, és una condició indispensable per garantir el funcionament i conservació d’instal·lacions i edificis.

Un equip pluridisciplinar composat per personal tècnic i operaris especialistes ofereix qualsevol solució a les necessitats de neteja, manteniment industrial i jardineria en qualsevol tipus d’instal·lació o edifici.

Anys d’experiència i diverses actuacions ens avalen, mostra d’això són els treballs prestats a MercaValència, Autopista AP7, Ciutat de les Arts i les Ciències, edificis municipals de Tavernes Blanques, Col·legis d’Alaquàs, L´Umbracle, Auditori TAMA d’Aldaia, etc…

Tenim establert un protocol de neteja que tots els nostres empleats compleixen rigorosament així com un sistema d’assegurament de la qualitat dels serveis prestats, mitjançant indicadors d’acompliment i de desempeny dels serveis.

En el manteniment industrial SAV realitza totes les activitats de manteniment preventiu i correctiu d’acords amb les necessitats bàsiques i funcionals, amb la finalitat de garantir la màxima disponibilitat i compliment de les exigències reglamentàries exigides.

Realitzem un estudi de necessitats del client i una programació de serveis amb l’objectiu d’atendre la demanda de neteja i manteniment de la seua organització.