I + D + i

Per a SAV, la innovació és un dels elements clau per a l’èxit futur, ja que fomenta el desenvolupament i la competitivitat de l’organització per a aconseguir serveis més eficients. Per aquest motiu, comptem amb un departament específic per a liderar els processos d’Investigació, Desenvolupament i Innovació (I + D + i), dedicat a actualitzar i optimitzar els processos comercials, així com a millorar els sistemes de gestió i centrar-nos constantment a aconseguir la màxima satisfacció per a tots els nostres clients i les seues necessitats. 

En SAV, la innovació té com a objectiu preservar el medi ambient. D’aquesta manera, la companyia està altament involucrada en l’economia circular.

Missió I+D+i

Tenim establit i fomentem un model d’innovació col·laboratiu, orientat a l’Economia circular com a motor d’aquesta.

Visió I+D+i:

Fomentar la I+D+i de l’organització fins a ser un referent en la gestió de la I+D+i per al sector mig ambiental Valencià, així com un element dinamitzador que que genere valor afegit en les prestacions dels nostres serveis.

Estratègia I+D+i

Treballem en l’obtenció de bio-productes de valor partint de la matèria orgànica de diferents residus o subproductes i investiguem nous usos en diferents camps com, alimentació o agricultura. Busquem millorar i/o apostar per nous processos, tecnologies i configuracions que permeten fer-nos més eficients en les prestacions globals dels nostres serveis.